Search

Additional Living And Storage Space Created In Southend



This 33 sqm garden room in Southend, Essex, provides welcome additional storage and living space for our client.

The brief was to create a chillout and games room area, and if possible, include storage space.


Here’s what we did.

We had a good-sized space to work with (6m x 5.5m) in a nice regular shape.

We created a 1-metre deep storage section across the rear with an access door within the room.

To provide fresh air, we installed a lozenge window to the rear wall.

Our client chose to clad the steel-framed structure in a very smart looking combination of Cedarwood and Slip Brick.

They also chose smart, aluminium framed, three-panel bi-fold doors at the front for access and light.

Finishing touches included air conditioning, composite decking with spotlights and high-quality laminate flooring.

If you would like a bespoke garden room for your home, email info@evergreen-gardenrooms.co.uk

1 view0 comments